Защо HUROM?

Какво има HUROM повече от другите сокоизстисквачки?

 1.Качеството на сока
vse_soki_ovoc
Hurom е сокоизстисквачка, която използва патентована Технология на Бавното Изстискване (Low Speed Technology System – LSTS). Методът се основава на извличане и рафиниране на продуктите чрез натискане. Такъв процес на смилане и притискане на продуктите осигурява по-висок добив и по-вкусен сок, както и изцяло извличане на всички полезни хранителни вещества от продукта.

Наименованието бавнооборотна сокоизстисквачка, говори за себе си, че моторът е проектиран да работи на ниски обороти ( 43 оборота в минута за 2-ра генерация, и 70 оборота в минута за 1-ва генерация), за разлика от конвенционалните високо-оборотни центрофуги, при които коша се върти със скорост от 1000 до 24 000 оборота в минута.
Технологията за Бавно Изстискване елиминира затоплянето на продуктите, което означава, че получаваме сок пълен с ензими, витамини, фибри и аромат – непроменен от началото до края на процеса. Това отличава значително Hurom Slow Juicer от останалите устройства със същото предназначение.Впрегнете силата на природата! Ще усетите разликата, дори и само с очите си, докато гледате чашата със сок, произведен от сокоизстисквачка Hurom Slow Juicer. А след като опитате, ще „елиминирате“ напълно останалите сокове. В първият случай, на практика няма сок, защото той е разделен на слоеве – сами се досещате как сока се отделя на вода и продукт. Във втория случай окисляването става почти мигновено, особено очевидно е при ябълковия или доматения сок. Опитайте и ще се убедите сами!
2. Универсалност – гъвкавост
main_spot_bg

Без значение какво искате, сокоизстисквачка Hurom ще задоволи всяко ваше желание. Искате да получите сок от пшенична трева, от листни зеленчуци, или да приготвите соево или ядково мляко – Hurom се справя с тази не лека задача за повечето кухненски уреди. Лесно ще приготвите сок от например черно или червено френско грозде, малини, ягоди и др., което e „Мисия невъзможна“ за традиционните сокоизстисквачки.
3. Работи Тихо
features_hh08
Тъй като моторът редуцира оборотите до 43 оборота в минута за 2-ра генерация, и 70 оборота в минута за 1-ва генерация, нормалния шум произведен от Hurom Slow Juicer, може да се сравни с нормален тих разговор. В редки случаи, в зависимост и използваните продукти, машината може да работи малко по-шумно, но не по-силно от нормален разговор. Но дори и в тези ситуации, не е никак неудобно и дразнещо.
Да вземем например сокоизстисквачка тип центрофуга – почти всички от тях са толкова шумни, че не ни позволява да си направим сок рано сутрин или късно в
ечер, от страх да не събудим съседите

4. Вертикална е.

 

IMG_4879-2

 

 

 

Hurom Slow Juicer е вертикална, което значи, че изтегля и пресова, цялото количество продукт поставен във фунията, без да оставя част от тях по завиващи се тръби, както се наблюдава във хоризонталните подобни.

5. Супер икономичен е
4052pige
 В днешно време високата цена на плодовете и зеленчуците, ни карат внимателно и рационално да ги използваме, като извлечем максималното от тях. Благодарение на иновативната технология на Hurom Slow Juicer, произвеждаме много повече сок и съвсем малко суровина, която е леко влажна, което ще рече, че всичките сокове от продукта са в нашата чаша.
Голямо предимство на Hurom Slow Juicer е и ниската консумация на енергия – 150 вата. Това е почти 10 пъти по-малко от потреблението на енергия на конвеционалните сокоизстисквачки.

6. Сигурност

letaeige-sulciaspaude-hurom-hh-hu-700-9_1

Производителя е обърнал изключително внимание на сигурността по време на работа със сокоизстисквачката.
Тръбата за поставяне на продуктите е достатъчно дълга, така че, ако се опитвате да избутате зеленчуците или плодовете, да не нараните пръстите си, за целта в комплекта има включено бутало.
Копчето за включване има защитен силиконов предпазител, който предпазва от токов удар по време на работа с мокри ръце.
Магнитен предпазител не позволява, да се включи машината, ако е монтирана неправилно.
Разработчиците препоръчват, придържане към указанието за работа с уреда.

7. Лесна за почистване

 

hurom500_juicer_juice_outlet_cap

 

Сокоизстисквачката Hurom Slow Juicer е изключително лесна за почистване и измиване, отколкото останалите сокоизстисквачки. Това се дължи главно на липсата на кош с много малки дупки, които в процеса на получаване на сок се запушват, и изисква неистови усилия за отпушването им. Освен това липсва опасността от нараняване при почистване на режещи зъбци.
Измиването на Hurom отнема около 4-5 мин. Изключително лесно се разглобява и сглобява.
И като допълнителен бонус в комплекта на Hurom Slow Juicer 2-ра генерация има включена поставка за изцеждане на елементите!

8. Дълготрайност
hurom_hf-sbe11_hu-600_6

Дължи се на високото качество и технологичност на материалите, кoито осигуряват удобна работа и дълъг експлоатационен живот на Hurom Slow Juicer.
В допълнение, тя се простира с рекордно високи гаранционни срокове – 10 г
одини на мотора и 2 на останалите елементи при 2-ра генерация, и 5 години на мотора и 2 на останалите елементи при 1-ва генерация!
(Гарaнцията важи за ползване в домашни условия)

Подобни: