За Нас

сервиз милов

Милов ЕООД е организация изцяло съсредоточена в сектора кафемашини и кафеавтомати като предлага на своите клиенти пълната гама от продукти и услуги съпътстващи дейността – нови и употребявани кафемашини, гаранционен  и следгаранционен сервиз, оригинални резервни части и аксесоари.

milov service iside

Милов ЕООД притежава собствена марка кафе като редом с това предлага  на своите клиенти продуктите на водещи световни марки.

serviz jura

Милов ЕООД осигурява гаранционен сервиз на закупеното оборудване. Фирмата е официален сервизен партньор на Швейцарските кафеавтомати Jura.

хуром

Милов ЕООД също така предлага най- новите и модерни, бавнооборотн и  студенопресоващи сокоизтисквачки  Hurom.

 Hurom е глобален лидер в бавнооборотните студенопресоващи сокоизтисквачки. На пазара е от 1974г. и до 2010г. и има продадени над 6 милиона сокоизтисквачки в повече от 50 държави.

Hurom притежава над 200 патента за технология и дизайн, много повече от всеки друг продукт от този ранг.

Hurom бавнооборотни студенопресоващи сокоизтисквачки са произведени в Корея, изключително от висококачествени материали, което драстично ги разграничава от евтининия китайски внос, завзел света.

Не само сок може да направите с Hurom. С него може да си приготвите ядково мляко, шейкове, сладолед и смути, което го прави изключително гъвкав.

profesionalni kafemashini La Pavoni

Милов ЕООД е изключителен представител на авторитетния италианския производител на кафе машини и кафемелачки La Pavoni, отличаващи се с уникален дизайн и печелили множество награди на световни изложения.

rezerwni chasti kafe mashini

При нас може да намерите изключително голям асортимент от резервни части за кафемашини и кафемелачки от водещи производители като Philips Saeco, DeLonghi, Lavazza, Melitta, Jura, Gaggia, La Pavoni, Rancilio, Egro, Wega, Faema, La Cimbali, Futurmat и много други.

saeco, jura, delonghi, melitta, gaggia, lavazza, assesories

Милов ЕООД предлага всичко необходимо за добрата работа на Вашата кафемашина – филтри за вода за марките Philips Saeco Delonghi Gaggia Jura и Melitta, таблетки за почистване на мазнините от кафе, таблетки и готови разтвори за отстраняване на котлен камък (варовик) от водната система на машините, както и препарати за почистване на системите за капучино и отстраняване на наслоявания от мляко в капучинаторите.

сервиз Милов

Диагностика на домашни кафе машини

Навременната проверка на състоянието на кафе машината може да Ви спести бъдещи разходи за ремонт и неудобство – събуждане без кафе!Заповядайте в при нас, където техническият ни екип ще направи диагностика и тест на Вашата домашна кафе машина с цел установяване дали е необходима профилактика и/или ремонт.

  • Диагностика на кафе машини с ръкохватка – 36.00 лв.
  • Диагностика на автоматични кафе машини – 48.00 лв.

*Диагностиката НЕ включва почистване и смяна на части.

* * В случай, че са необходими ремонт или профилактика на оборудването и същите биват осъществени в сервиза.

Заплатената такса за диагностика се приспада от стойността на сервизната услуга.

Експресен сервиз

За всички клиенти, който желаят експресно обслужване, Милов ЕООД се ангажира в рамките на 5 (петчаса от подаването на заявката представител на Технически отдел на фирмата да се отзове на Вашата поръчка.

Цена за експресна техническа услуга – 50.00 лв. върху стойността на ремонта.

Предлагамe експертен сервиз и резервни части за следните марки кафе машини:

Saeco, DeLonghi, Lavazza, Jura, Melitta, TurMix, Koenig, Rotel, Spidem, Solis, Caruso, Gaggia

ремонт на кафемашини

НАМЕРЕТЕ НИ!

град София

улица Майстор Алекси Рилец 8, в безистена

Работим за Вас всеки делничен ден от 8 до 17 часа

rotel bosch melitta-logosaeco-logo-2013

tchiboDeLonghi_Logo.svg

turmix_logo

gaggia