Коляно за Попарваща група – 322000501

  • Наличност: да
  • минимална поръчка: 1 бр.
  • Код: 322000501
  • Описание:
    JURA; for Coffee machine (SAECO) MAGIC – ROYAL SAECO for Vending machine (SAECO) AMBRA – COMBISNACK SAECO CRISTALLO400 – FS400 – GROUP500 – QUARZO500 SAECO QUARZO700 – SG200E – SG500 – 3P – 5P – 7P – 8P

72

Подобни: