Пружина, демфер, съчма за мелачка Saeco

171

Резервни части за кафемелачка с конусни ножове на кафе автомати Саеко

Съчма за мелачка Виена Ф-5.5 мм – 128610521

Демфер за мотор кафемелачка – 140230400

Пружина за Съчма Мелачка – 126765517

Подобни: