Контрабутало 8гр. за група Saeco Primea 11001840

 

 

 

 

 

 

 

 

Контрабутало за попарваща група на кафе машини Саеко с група за 8 грама кафе (по-широк цилиндър)

Наличност: ДА

Код: 11001840

Подобни: