Попарваща група Saeco NEW Magic, Royal 11004180

182Еспресо група комплект за новите модели на кафеавтомати Саеко Меджик и Саеко Роял

Наличност: да

минимална поръчка: 1 бр.

Код: 11004180

 

Подобни: