Главен шалтер кафе автомат Saeco Royal, Magic, Stratos NE03.038

ON/OFF ключ за кафеавтомати Саеко Роял, Меджик, Стратос, Инканто и други

Наличност: Да

Код: NE03.038

Подобни: