Семеринг под контейнер вода Melitta / JURA / Lavazza / Bosch 10086388

Семеринг под контейнер вода Melitta / JURA / Lavazza / Bosch – 10086388

Уплътнение под резервоара за вода на кафемашини Мелита, Юра, Лаваца и Бош

Наличност: Да

Код: 10086388

Подобни: